Takim brezash në Nepravishtë këtë të shtunë

0
65

Parashikohet takim madheshtor brezash ne fshatin Nepravishte pjese e Bashkise Libohove.

Iniciues kane qene te rinj nga ky fshat te cilet gjykuan ne nje organizim te tille me permasa madheshtore me qellim, takimin e te gjithe familjeve qe jetojne momentalisht ne Nepravishte dhe atyre qe ndodhen rezident ne emigracion, apo dhe te larguarve prej vitesh.

Organizatoret shprehen per Jugunews.net se ky takim sherben per te intensifikuar ende traditen ne kete zone dhe cmalljen e banoreve te larguar nga fshati me vendlindjen e tyre. Takimi pritet te filloje ne oren 20:00 te dites se shtune dt 17 gusht ne lagjen e siperme te fshatit. Nepravishtjotet do te kendojne e kercejne sebashku deri ne agim nen tingujt e klarinetes se instrumentistit vyrtuoz Astrit Jaho i cili eshte ftuar enkas per kete eveniment. Rrjedhimisht organizatoret presin pjesmarrje te larte dhe nderkohe permes Jugunews.net bejne thirrje per sa me shume masivitet.

Shkruaj nje koment