TAKSAT E SHTUARA ME PAKETËN FISKALE/ EKSPERTI: PO LAGOJNË ELITËN E NXISIN KORRUPSIONIN

0
97

Parlamenti miratoi draftin e paketës së re fiskale, duke i hapur rrugë aplikimit të taksave të shtuara nga 1 Janari. Sipas ekspertit të financave, Arben Mala taksat e rreja nxisin korrupsionin si dhe do të largojnë elitën nga vendi.

Shkruaj nje koment