Tavo: Shqiptaret e meritojne te jene pjese e familjes europiane

0
109

Ish deputeti i LSI-se i Qarkut Gjirokaster Vangjel Tavo, ne nje postim ne rrjetin social te fb-se ka pershendetur 9 maj-in Diten e Europes. Tavo thekson se “Shqiptarët meritojnë më shumë se kurrë të jenë pjesë e familjes evropiane”. Per me teper ndiqni te plote postimin e tij: Shqiptarët meritojnë më shumë se kurrë të jenë pjesë e familjes evropiane.
Gëzuar Ditën e Evropës, këtij kontinenti pioner vlerash universale i cili bëhet edhe më i plotë me trashëgiminë, historinë dhe popullin shqiptar!
U realizoftë sa më shpejt ëndrra e çdo shqiptari.
#9maj#DitaEvropës

VT

Fotografia e Vangjel Tavo - Faqja Zyrtare

Shkruaj nje koment