Të ecësh zbathur në kalldrëmet e Gjirokastrës, turistët habisin me gjetjen

0
302

Të ecësh zbathur në kalldrëmet e Gjirokastrës.
Kjo ka qenë dëshira e një çifti norvegjez për ta eksploruar Gjirokastrën këtë fundjavë. Të pyetur pse po shëtisin pa këpucë ata kanë thënë se : “Kështu ndihemi më komod. Është ndjesi e bukur kemi disa orë që po shëtisim në pazar , nuk po e ndjejmë lodhjen .Do ftojmë dhe miqtë tanë ta shijojnë këtë eksperiencë.”-kanë përfunduar ata.

Shkruaj nje koment