TË MITURAT MË TË PREKURA NGA DHUNA SEKSUALE/ STUDIMI, AGRESORI KRYESISHT BASHKËMOSHATAR ME VIKTIMËN

0
80

Në rreth 90% e krimeve seksuale në vend janë kryer nga një burrë ose djalë, ndërkohë që viktimat në 85% të rasteve janë vajza të miturat. Këto janë të dhënat e publikuara në raportin e Qendrës Kombëtare për mbrojtjen e fëmijëve nga dhuna seksuale. Ndërkohë, psikologët thonë se në shumicën e rasteve viktimat kalojnë trauma dhe fajësojnë vetën për atë që ju ndodh.

Shkruaj nje koment