TË RINJTË QË NUK VOTUAN. SOCIOLOGU: PJESËMARRJA E ULËT, HUMBJA MË E MADHE

0
62

Një pjesë e mirë e 18-vjeçarëve bojkotuan zgjedhjet vendore të 14 majit. Ndër aryset kryesore duket se janë mungesa e alternativave dhe shpresës. Për sociologet, pjesmarrja e ulët në votime është humbja me e madhe e të gjitha partive.

Shkruaj nje koment