Të tjera ndryshime në rang ambasadorësh, Begaj dekreton propozimet e Ramës

0
108

Presidenti Bajram Begaj ka dekretuar një valë tjetër emërimesh dhe shkarkimesh të disa prej ambasadorëve.

Kështu, me propozim të kryeministrit Edi Rama, ai emëron Albana Dautllarin ambasadore në Suedi dhe Finlandë, e cila do të zëvendësojë në këtë detyrë Virgjil Kulen.

Ndryshime të ambasadorëve janë bërë edhe në Bullgari, Spanjë dhe Marok

Shkruaj nje koment