Tek konviktet e Gjirokastrës, ikën Buka, vjen Doriana Demo

0
199

Doriana Demo është drejtoresha e re e Ndërmarrjes së Trajtimit të Studentëve në Gjirokastër.

Ajo është emëruar dje në këtë post dhe njëkohësisht është prezantuar nga krerët e Bordit të këtij institucioni.

Zonja Demo mban njëkohësisht postin e kreut të gruas së PS për qytetin e Gjirokastrës dhe ka kontribute në këtë subjekt politik.

Konsiderohet si një ndër gratë më intelektuale në PS në Gjirokastër dhe e formuar profesionalisht.

Demos i del përpara sfida për të kthyer institucion në normalitet pasi në katër vitet e fundit, përvecse ka qenë një cerdhe vegjetuese për njerëzit e Tavos dhe LSI, në shumë raste burim abuzimi dhe korrupsioni, cka do të kalojë në skanim të plotë nga organet e drejtësisë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here