“TEKNOLOGJI TË AVANCUAR PËR SHUARJEN E ZJARREVE”, PELESHI: VITIN TJETËR DO TË LUFTOJMË ME DRONË DHE SHËRBIM SATELITOR

0
53

Situata me zjarret në të gjithë vendin mbetet shqetësuese dhe për këtë Ministri i Mbrojtjes, Niko Peleshi mblodhi të gjithë kryebashkiakët. Teksa nuk kurseu kritikat bashkë me bilancin, Peleshi bëri dhe premtimin e radhës. Vitin tjetër vendi do të ketë në dispozicion teknologji të avancuar që do të ndihmojnë në shuarjen e zjarreve.

Shkruaj nje koment