Tentativa e Tërmetit për të mbuluar p*ordhën me sh*rrë, ofendon rëndë mediat

Duket se Termet Peci nuk e ka pertypur sulmin qe i kane bere mediat sociale me te drejte, per gafen e shfrenuar qe i doli nga goja ne formen e jashteqitjes.

Ne nje status “sqarues” ne faqen e tij zyrtare ne FCB para disa oreve, zoti Peci ka dashur te lajë p*rdhën me sh*rrë duke i’u ofruar nje version tjeter te asaj qe veshi i qytetareve kishte degjuar saktesisht. Versioni i ofruar nga Peci (ne fakt nga letra e tij higjenike qe e ka keshilltar per mediat) thote krejt te kunderten pasi ne vend te fjales p*ordhë ka qene “por”. Nese e marrim te mireqene kete sqarim, duket se fraza nuk ka kuptim deri ne perfundim te saj. Ndaj cdo tentative e Termetit apo e kondomit te tij nje perdorimsh, me teper e ballafaqon me skandalin publik qe e dha LIVE tek TV i partise, sesa e cliron atë.

Ne fakt Termeti duhet te clirohet nga p*ordhët sesa te merret me sulme ndaj mediave sepse as Termeti dhe as Arjan Xhani drejtori i TVGJ, nuk perfaqeson gazetaret ashtu sic e pershendeti ne emer te tyre.

Me e sinqerte do te ishte qe Termeti ta kalonte pa problem kete “lapsus” (po e titullojme keshtu), ose te kerkonte nje ndjese kalimtare, sesa te sulmoje mediat me lloj-lloj epitetesh qe jane te denja per nje pervers.

Ne fund te fundit, ky eshte Termet Peci, personi qe nje pjese e Tepelenes, e zgjodhi per te qene ne krye dhe te shesë p*ordhë sa here te doje me ata qe i besuan voten.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment