Tiransi kapet në Gjirokastër për trafik klandestinësh

0
54

Policia e Gjirokastrës izolon dhe më pas kap tiransin i cili është shpallur në kërkim për dhënie ndihme kalim ilegal të kufirit.

Kanë qenë specialistët e Seksionit për Hetimin e Trafiqeve dhe Narkotikëve në Policinë Vendore ata që bërën të mundur ndalimin e A.Z. 33 vjeç nga Tirana pasi Gjykata e Apelit në Gjirokastër e pati dënuar me 4 vite burg në mungesë për ndihmë për kalim të paligjshëm të kufirit. Shtetasit të mësipërm i ka mbetur për të vuajtur dhe tr evite burg.

Shkruaj nje koment