Tornado në Greqi

0
55

Dëme masive janë shkaktuar nga një tornado e cila ka goditur qytetin e Kallamatës në Greqi.

Fatmirësisht mësohet se tornadoja nuk ka prekur zonën e banuar të qytetit duke mos shkaktuar dëme në njerëz.Tornadoja ka goditur një fabrikë dhe disa ndërtesa të tjera industriale duke i shkatërruar thuajse plotësisht, ndërsa ka ngritur në ajër edhe makinat që ndodheshin në parking.

Shkruaj nje koment