TRE HEKTARË SERRË E MBJELLË ME JONXHË/ FERMERI NGA GJIROKASTRA: SHPENZUAM MILIONA LEKË PËR TA NDËRTUAR DHE FALIMENTUAM

0
47

Disa vite me parë shpenzuan miliona lekë për të ndërtuar serrën në tokat e tyre, por që sot e kanë lënë djerrë. Fermeri 80-vjeçar Siri Ahmeti nga fshati Mashkullorë në Gjirokastër, tregon se si falimentuan në bujqësi, duke e kthyer serrën në një hapësirë për të mbjellë jonxhë për bagëtitë.

Shkruaj nje koment