Treguesi i Shtetit Ligjor: Shqipëria renditet e 87-ta, ia kalon edhe Kosova

0
120

Treguesi i Shtetit Ligjor, sipas ‘World Justice Project’ e rendit Shqipërinë në vendin e 87-të nga 104 vende, duke provuar se shteti ligjor në vend po shkon drejt recesionit.

Në renditjen e WPJ për periudhën e viteve 2015-2022, Shqipëria vjen në renditje pas Vietnamit, Belizes dhe Gambias. Kosova pozicionohet më lart se Shqipëria, në vendin e 57-të.

Shkruaj nje koment