Trump, ky zemërmirë dhe shpirtmadh !

0
379

Një histori e pabesueshme ka ndodhur pak vite më parë, që lidhet me Donald Trump para se të bëhej president. Kjo që ka ndodhur me Trump nuk mund të ndodhë me njerëzit influencal, aq më pak me politikanë dhe miliarderë. Donald Trump po vinte me aeroplanin e tij privat 727, nga Los Angeles  dhe u ul në New York, siç ksihte bërë në vite. Por kësaj here ndodhi diçka ndryshe. Por ne board-in e avionit nuk pritej ai që duhej të ishte: Donald Trump. Në board ndodheshin tre persona të tjerë: Anrew Ten- 3 vjeçar dhe dy prindërit e tij. Kjo e shënoi historinë që mban si ata që ndjeheshin zemërthyer për sëmundjen e Andrew, ashtu dhe ata që ishin zemër-ngrohtë për shpresën që iu dha. Anderw, djali që po luftonte me sëmundjen e frymëmarrjes, që mjekët në Califormnia nuk mundën ta identifikonin, kërkonte një vend më të mirë për mjekim. Familjarët Tens vendosën të vinin në New York për një trajtim mjekësor të mirë. Linjat ajrore komerciale refuzuan që ta mbanin Anderw në board. Ata mundën të kontaktonin Donald Trump dhe t’i kërkonin ndihmë. Kjo është arsyeja që Donald Trump nuk udhëtoi atë ditë vetë me avionin 727, por tre njerëz të tjerë, Andrew dhe prindërit Ten. Ata zbritën në New York dhe gjetën ndihmën mjekësore. Sot e kësaj dite e kujtuan prindërit Ten dhe publikuan në mediat amerikane.

Shkruaj nje koment