Uauuu LSI sa i do mesuesit

0
613

14542555_10211036039486399_4316146195392789202_o

LSI tregohet mjaft e “vëmendshme” dhe e “dashuruar” me arsimin ndonëse është fjalë e huaj për të. Mu në qendër të lagjes 18 Shtatori në Gjirokastër, sot qëndron një parrullë tej e përtej e lidhur me oshkurr, ku urohen mësuesit në ditën e tyre ndërkombëtare. Në fakt në Shqipëri, dita e mësuesit festohet tradicionalisht më datë 7 mars. Mesa duket LSI në Gjirokastër bashkë me armatën e “mendjendriturve” të LRI shprehin në këtë lloj forme përmes parrullave vlerësimin ndaj mësuesve, packa shumica prej tyre, diplomën e njohin virtualisht ndonëse mund të kenë frekuentuar ndonjëherë auditoret universitare.

 

 

Shkruaj nje koment