Ufo në Gramsh mëngjesin e sotëm ,banorët shprehen të bindur se I kanë parë dhe tregojnë shenjat që duket se ata kanë lënë

0
101

09 may

Njerëzit kanë qënë gjithmonë të tërhequr dhe të intriguar nga
fenomenet mbinatyrore.Mediat nga e gjithë bota janë duke diskutuar
për prezencën e tyre dhe për shenjat që ata lënë.


Kohët e fundit në Shqipëri gjithnjë e më shumë po haludohet për
prezencën e jashtëtokësorëve në qytete të ndryshme të vendit
duke bërë që realitetin nga imagjinata ta ndajë një fije e hollë.

Rasti më I freskët është ai në fshatin Topojan në Gramsh,ku
banorët betohen se kanë parë UFO-t dhe shenjat që ata kanë lënë.
Shenjat, sipas banorëve, janë disa rrathë në arën aty pranë për t’u
zhdukur më pas.

Nuk dihet ende nëse ky pretendim është i vërtetë, megjithatë
deklaratat e banorëve kanë shkaktaur mjaft interes në zonë duke
bërë që atje të shkojnë edhe grupe xhirimi nga media të
ndryshme.

Shkruaj nje koment