Urdhëri, viti i ri akademik për studentët, fillon në 16 tetor

0
138

Janë përcaktuar datat e fillimit dhe mbarimit të vitit akademik 2017-2018, për universitetet nw Republikwn e Shqipwrisw.

Ministrja e Arsimit Lindita Nikolla ka firmosur urdhrin ku thuhet se viti akademik fillon më 16 tetor 2017 dhe mbaron në 30 shtator 2018. Në urdhër, përcaktohen edhe pushimet e dimrit, që do jenë gjatë periudhës 25 dhjetor 2017 deri 5 janar 2018.

Shkruaj nje koment