Urimi i ish deputetit Tritan Shehu për besimtarët ortodoksë me rastin e Pashkës

0
131

Ish deputeti i PD per Qarkun e Gjirokastres Tritan Shehu, me rastin e Pashkes Ortodokse, ka uruar te gjithe besimtaret e krishterë me rastin e dites se madhe te Ringjalljes se Krishtit. Ja urimi i plote i tij:

Kjo eshte nje dite e madhe, dite e sakrifices njerezore dhe hyjenore. Qoftë kjo ditë dhe gjithë të tjerat pas kësaj, ditë plot vullnet, kurajë dhe forcë për të përballuar çdo vështirësi! Është dita kur ringjallet shpresa, ndihet më i plotë gëzimi dhe harmonia mes njëri- tjetrit. Dita e bekuar e Pashkës le të na ndihmojë ta jetojmë më thellë shpresën për një jetë më të mirë në familje dhe në shoqërinë shqiptare-ka qenë urimi i ish deputetit të PD për Qarkun e Gjirokastrës Tritan Shehu.

Shkruaj nje koment