Urimi i zv ministres së jashtme Artemisa Dralo për Krishtlindjen

0
127

Zv ministrja e Jashtme Artemisa Dralo, ka uruar besimtarët ortodoksë në Gjirokastër me rastin e ditës së lindjes së Krishtit.

Përmes një postimi në profilin e saj në FCB, zonja Dralo uron që e ardhmja të jetë edhe më e mirë për të gjithë njerëzit.

Urimi i Artemisa Dralos në FCB.

Drita reale është në shpirtin tonë!!
Në ndriçimin e vërtetë, kur jemi vetvetja çdo ditë të vitit, nuk shtiremi, nuk transformohemi! Paçim festa të mbara, të gjithë në familjet tona miq! Sa më tepër përkushtim dhe ditë të jetës tonë, njerëzve që e meritojnë! Të falenderojmë Zotin për përditësinë që na fal, për gjithçka mundemi të jetojmë! Me shpirt të paqtë e plot dashuri për të gjithë, në këtë ditë të shenjtë, uroj që e ardhmja të jetë edhe më e mirë, të presim ditë të bardha e plot mbarësi! ?
GËZUAR KRISHTLINDJET! 

Shkruaj nje koment