Ushqimet që duhet të konsumojnë fëmijët për një rritje të shëndetshme

0
54

Rritja e fëmijve është një proces shumë i shpejtë.Për prindërit është e rëndësishme të dinë si ti ushqejnë për një rritje sa më të shëndetshme.Ajo ç ka ka më shumë rëndësi është zhvillimi mendor te fëmija në moshë të vogël.Sipas specialistëve këto 5 ushqime e ndihmojnë trurin e fëmijës dhe i japin zhvillim. Vezët Janë të pasura me proteina dhe i mbajnë fëmijët tuaj të ngopur. Spinaqi Ushqim që ndihmon qelizat e trurit të rriten. Peshku Ndihmon me memorien dhe zhvillimin e inteligjencës. Kosi Ka yndyrna të rëndësishme për shëndetin dhe mund të kombinohet me një sërë produktesh. Mollët Janë plot me antioksidantë.

Shkruaj nje koment