Vajza me biçikletë që po huton burrat

0
130

Vajza me biçikletë që kalon serbes në rrugë i bën burrat të kthejnë kokën dhe të shikojnë hiret e saj…por secilit prej ture i ndodh diçka e pakëndshme…

Shkruaj nje koment