“VALA E PESTË, DOMINON BA4 DHE BA5”

0
171

Rritjen e menjehershme të rasteve të infektimit me Covid në tre javët e fundit mjekët e lidhin me qarkullimin e dy nënvariantëve të Omicron BA4 dhe BA5, shtuar këtu edhe heqjen e masave kufizuese dhe qarkullimin e turistëve.

Shkruaj nje koment