Vatikani nxjerr monedhën e veçantë euro me portretin e Nënë Terezës

0
102

Sot kremtohen 6 vite nga shenjtërimi i Nënë Terezës. Në nder të kujtimit të saj, Vatikani ka nxjerrë monedhën e veçantë euro me portretin e Nënë Terezës.

Monedha 2 euro është planifikuar nga Mintazhi i Shtetit të Vatikanit dhe bashkë me Nënë Terezën në monedhë do të jetë edhe portreti i Pali VI.

Shkruaj nje koment