Vazhdon bllokimi i udhetareve ne Kakavije

Bllokohet kalimi ne Kakavije. Autoritetet konfirmojne se deri ne oren 13:30 per shkak te riparimit te defektit ne sistemin e policise greke nuk mund te behet kalimi i asnje shtetasi pervec shtetasve grek dhe atyre qe jane me leje qendrimi greke. Si pasoje e ketij anomaliteti, qytetaret kane kerkuar alternativa te reja per hyrjen ne Greqi, nepermjet pikave te kalimit te Sopikut dhe te Tre urave.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment