Vendimet e gjykatës së Përmetit për të arrestuarit e ‘Mezhgoranit’

Gjykata e Përmetit ka caktuar masën e sigurisë për të arrestuarit e operacionit “Mezhgorani”, mes tyre edhe Henri Çilin.
Për dy prej të arrestuarve masa e sigurisë do të caktohet nesër, më konkretisht për Betim Shkupi ku do të jepet nga një tjetër gjyqtar për shkak të konfliktit të interesit dhe biznesmenin Sait Fishta për shkak se është i shtruar në spital.

Vendimet :
Detyrim paraqitje
Henri Çili-Detyrim paraqitje
Shpresa Gjocaj-Detyrim paraqitje
Liko Jazi–Detyrim paraqitje
Renato Toska-Detyrim paraqitje
Kejsi Meço-Detyrim paraqitje
Edmond Xaka-Detyrim paraqitje
Kristina Bashi-Detyrim paraqitje
Lisandër Alikollari-Detyrim paraqitje
Entilon Kamberaj-Detyrim paraqitje
Abaz Dani (Mesi)-Detyrim paraqitje
Daniel Yzeiraj-Detyrim paraqitje

Burg për:

Klea Pëllumbi

Erment Beqaraj
Askerd Malke
Elidon Alikollari
Ervin Çela

Amarildo Aliko
Eraldjan Hodo
Xhevair Sejati
Neuland Miçi
Skënder Toska
Armando Hajdinaj
Sidi Ramaj
Antonio Hasa
Adriatik Brakaj
Aristidh Çoli
Kladi Dervishi

Arrest shtëpie
Ilir Korbi-Arrest shtëpie
Besnik Fishta-Arrest shtëpie
Masa e sigurisë do jepet nesër
Betim Shkupi (Masa do të jepet nga një tjetër gjyqtar për shkak të konfliktit të interesit).
Sait Fishta (i shtruar në spital i komunikohet masa nesër).

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment