VENDIMI I ANGLISË PËR EMIGRANTËT, KODRA: SHQIPËRIA VEND I SIGURTË, 12 MIJË SHQIPTARË KANË BËRË KËRKESË PËR AZIL

0
105

Santjola Kodra, avokate në Angli ka komentuar lidhur me planin e kryeministrit në Angli për shqiptarët dhe të gjithë emigrantët që kanë shkuar atje në mënyrë ilegale. Ajo tha se Shqipëria konsiderohet një vend i sigurtë dhe kjo i pezullon automatikisht nga përfitimi i azilit, ndërsa theksoi se janë gati 13 mijë shqiptarë që kanë shkuar në Britani ilegalisht gjatë vitit 2022, ndërsa 12 mijë prej tyre kanë bërë kërkesë për azil.

Shkruaj nje koment