Vendimi/ Kryeministri Rama shkarkon Çuçi-n nga Turizmi

0
37

Ne vendim të Këshillit të Ministrave është shkarkuar nga detyra zv.ministrja e Mjedisit Ornela Çuçi.

Kujtojmë që kjo e fundit e mbante këtë detyrë prej vitit 2017.

“Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të pikës 2, të nenit 6, të ligjit nr. 9000, datë 30.1.2003, “Për organizimin dhe funksionimin e Këshillit të Ministrave”, me propozimin e Kryeministrit, Këshilli i Ministrave VENDOSI: Znj. Ornela Çuçi, zëvendësministër i Turizmit dhe Mjedisit, lirohet nga kjo detyrë. Ky vendim hyn në fuqi menjëherë”, thuhet në vendim

Shkruaj nje koment