Venecia/ Batica ka bërë që peshqit të ngordhin masivisht dhe ka zbuluar themelet e lashta të shumë ndërtesave

0
133

Një baticë e frikshme në rrugët ujore të Venecias ka bërë që kanalet me famë botërore të qytetit të duken si kanale, duke braktisur gondolat dhe taksitë e ujit në një det me baltë.

Varkat shumëngjyrëshe qëndrojnë të papërdorura në ankorimet e tyre ndërsa rrugët ujore të qytetit janë reduktuar në një moçal që mbyt.

Baticat e forta kanë shkaktuar ndërprerje të konsiderueshme në jetën e përditshme, sipas mediave italiane.

Shkruaj nje koment