VETINGU VONON VENDIMET E GJYKATAVE

0
21

Vetingu në sistemin e drejtësisë ka sjellë vonesa në zbardhjen e vendimeve të gjykatave duke penguar qytetarët të ankimojnë këto vendime në shkallët e tjera të gjyqësorit. Avokatët pranojnë problematikën e krijuar që rëndon mbi qytetarët dhe ngarkojnë me përgjegjësi ligjvënësit, të cilët sipas tyre, duhej ta kishin parashikuar këtë kur hartuan reformën në drejtësi.

Shkruaj nje koment