VIDEO/Altin Goci, ndez Qafën e Pazarit, dhjetëra të rinj pjesë e aktiviteteve në Ditën e Verës

0
241

Krahas aktiviteteve të shumta të organizuara me rastin e Ditës së Verës ku përfshinë dy lokacione atë të Viroit dhe Qafës së Pazarit, një vëmendje të vecantë i është kushtuar edhe fansave të muzikës Rock.

Altin Goci dhe banda e tij muzikore, ka dhënë një spektakël në skenën e improvizuar në Qafën e Pazarit ku me dhjetëra të rinj kanë kënduar hitet e Gocit pjesa më e madhe e të cilave të kërkuara në tregun vendas muzikor.

Bashkia e Gjirokastrës përmes Policisë Bashkiake, kishte marrë masat për disiplinimin e lëvizjeve në zonën më të frekuentuar muzeale për të mos krijuar konfuzion tek këmbësorët.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here