VIDEO/Anëtari i Këshillit Kombëtar të PD denoncon farsën zgjedhore të Ramës

0
60

Anëtari i Këshillit Kombëtar të PD Roland Bejko, ka dhënë opinionin e tij për farsën zgjedhore që po mbahet sot në Shqipëri.

Për Jugunews.net zoti Bejko shprehu keqardhjen se në Shqipëri po instalohet ëmbëlsisht neodiktatura e Edi Ramës përmes këtyre votimeve farse që po pranohet dhe legjitimohet nga shteti dhe instancat e tij. Për Bejkon kjo është banalizim i sakrificave të atyre njerëzve që kanë luftuar për demokraci dhe që sakrifikuan për crrënjosjen e komunizmit.

Anëtari i KK të PD, është shprehur i sigurtë se komuniteti ndërkombëtar, do të reagojë për këtë farsë zgjedhore që po i’u shet si leksion demokracie Edi Rama dhe banda e tij atyre duke mos I pranuar si zgjedhje.

Shkruaj nje koment