VIDEO/Banorët e Kolonjës bojkotojnë ministrat e Ramës, PS mbledh drejtorët dhe anëtarësinë e Picarit

0
119

Takimi i djeshem ne Kolonje vertetoi se PS ndodhet ne kolaps te plote edhe kur “kthen” mendje per projektet ne dem te komunitetit.

Ishte planifikuar te ishte nje takim madheshtor ne mes te fshatit por rezultoi ne nje mbledhje celule socialiste. Te vetmit banore te Kolonjes ishin kryeplaku dhe dy te tjere, ndersa pjesa e ngelur ishin kryepleqte socialiste te Picarit, Golemit, Shtepezit, Zhulatit, Fushebardhes, Plesatit, Taronines dhe Cepunes. 

Mes tyre si per te “zbukuruar” takimin, ishin edhe drejtues te institucioneve rajonale e vendore dhe shoferet e dy ministrave, shoferi i deputetit socialist Flamur Golemi, truprojat e ministrave etj. Kolonjaret e ndeshkuan qeverine Rama me bojkot, ndersa socialistet e Rames i’u pergjigjen kolonjareve me importues nga fshatrat e tjera. 

Shkruaj nje koment