VIDEO/Dhjetë vjet edukim politik nga Fondacioni Konrad Adenauer në Shqipëri

0
136

Me këtë qëllim në mendje, çdo pjesëmarrës në aktivitetet e KAS në Shqipëri në 10 vitet e fundit ka evidentuar talentin e tij dhe është mbështetur fuqimisht nga Fondacioni “Konrad Adenauer”.

Pas tij qëndron besimi ynë i përbashkët se edukimi politik i qytetarëve me formim në fusha nga më të ndryshmet, vendos bazat e një shoqërie të shëndetshme e të emancipuar, e cila vetëm si e tillë do të mund të integrohet në Bashkimin Europian.
Tobias Ruttershoff drejtori i KAS per Shqiperine ne nje interviste me rastin e vitit jubilar, shpreh se KAS do te vijoje te jete prezente ende ne Shqiperi.
Në një botë që ndryshon me shpejtësi, me shoqëri njësoj dinamike, qëllim i Fondacionit Konrad Adenauer, i mbështetur në vlerat kristian-demokrate dhe i udhëhequr nga parimet e përgjegjësisë individuale e shoqërore, të drejtësisë dhe të solidaritetit, vihet në shërbim të mirëqenies së përbashkët duke kontribuar në ruajtjen e paqes, te lirisë dhe të cilësisë së jetesës në Europë e përtej.

Shkruaj nje koment