Video e fshehtë/ Dëshmia e Fred Alizotit që fundos çiftin Rama- Arta Marku

Pasi rilindja dështoi që të sillte ashtu sikurse pati premtaur një analizë nga një laborator ndërkombëtar, për të thënë se përgjimi i Babales qe një manipulim, ajo përdori skenarin “B”. Krijimin e një dëshmitari fallco. E gjithë trimëria e Ramës nëper studio dhe akuza e prokurorisë u vëritën tek një personazh, të cilin e kishin paralajmëruar muaj më parë mediat pranë qeverisë, dhe që do pohonte se kishte marrë para, për të lujtur zërin e Agron Xhafës.
Fredi Alizoti u konsiderua nga mbështetësit e qeverisë në panelin e Opinion si njeriu që po nxirrte të vërtetën.
Por papritmas në emision ndodhi një kthesë e beftë: Salianji nxori videon ku Fredi Alizoti ishte takuar më shefin e policisë Ardi Veliu, dhe ai me dorën e tij e kishte çuar në prokurorinë e Arta Markut, ku do luante rolin e dëshmitarit të rremë. Alizoti i pranonte të gjitha këto me gojën e tij, me zë dhe figurë.

Pra tani nuk ka më asnjë dyshim se ka rënë edhe alibia e alibisë së alibisë, që vërteton tezën e Ramës se videopërgjimi qe i manipuluar. Sepse pas kësaj videoje rrezulton, në rastin më të keq, që i gjithë hetimi është fallco, ndërsa në rastin më të mirë, se dëshmitari kryesor i akuzës është një njeri krejtësisjt i pabesueshëm. Dhe përpos Alizotit prokuroria nuk kishte asnjë fakt tjetrë për të shpallur se Audio përgjimi i Agron Xhafajt është i manipuluar.

Dhe kjo ngjarje, nuk është thjeshtë nxjerja e një gënjeshtre më shumë si ato për avionët e drogës, Dritan Zaganit, Xhisielës e me radhë.

Ajo është prova flagrante që tregon për një mafie që ka kapur shtetit, ku drejtori i policisë shtrembron provat, ku prokuroria i bën freks qeverisë dhe zbaton direktivat e saj, ku ai prokurori Osmani që i mbajnë si kosë në qafë vettingun, është i gatshëm të “besojë” çdo fabul.

Nëse deri tani më ka pasur dyshime nëse në përgjim ishte vëllai i ministrit të Brendëshëm, tani kjo as që diskutohet më. madje po ta kthesh filmin nga pas, më mirë ta kishin pranuar në fillim që ishte zëri i Agron Xhafës, sesa të telendiseshin kështu duke i rënë alibitë njëra pas tjetrës.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment