VIDEO/E turpshme, dëbohen me forcë përfaqësuesit e komunitetit egjiptian nga Këshilli Bashkiak

0
60

Sjellje e padenje e te ashtuquajturve keshilltare ne Keshillin Bashkiak te Gjirokastres i dale nga zgjedhjet moniste dhe ilegale te 30 qershorit, ndaj perfaqesuesve te komunitetit egjiptian.

Kreu i PEISH Gjirokaster Gramoz Braho, ka qene sot ne poziten e qytetarit te thjeshte se bashku me nje perfaqesi te komunitetit egjiptian, ne mbledhjen e ketij organi. Por kur ka dashur te percjelle shqetesimet e tij dhe te komunitetit qe perfaqeson, eshte ndeshur me arrogancen e keshilltareve te PS dhe te kreut te ketij organi Lavdim Hasani te cilet nuk kane dashur aspak te degjojne shqetesimet qe ndeshin sot egjiptianet. 

Per rrjedhoje, Gramoz Braho, eshte debuar me force nga mbledhja cka perben nje veprim teresisht te padenje dhe antiligjor.  

Shkruaj nje koment