VIDEO/Fjala përshëndetëse e ish deputetit Tritan Shehu në takimin e sotëm mes demokratëve gjirokastritë

0
43

Ish deputeti i PD per Qarkun e Gjirokastres Tritan Shehu, ka qene sot i pranishem ne takimin qe kryedemokrati Lulzim Basha ka organizuar me strukturat vendore demokrate.

Ne fjalen e tij pershendetese, zoti Shehu ka prezantuar shkurtimisht ecurine e veprimtarise se degeve te PD ne te gjitha njesite vendore te Qarkut te Gjirokastres dhe pergatitjen qe po bejne per aksionin e madh opozitar qe do te kulmoje me ballafaqimin e sfidave te aferta elektorale.

Zoti Shehu ka pershendetur bojkotin e madh te gjirokastriteve ndaj farses elektorale te 30 qershorit ku ka evidentuar se Gjirokastra kishte numrin me te larte te votave te pavlefshme te gjendura ne kutite e votimeve socialiste duke deshmuar qytetari, pergjegjshmeri te larte qytetare dhe kundershti ndaj nje klike kriminale ne pushtet.

Shkruaj nje koment