VIDEO/Fondacioni “Konrad Adenauer” workshop me gazetarët e Kukësit dhe Dibrës

0
147

Fondacioni gjerman Konrad Adenauer ka organizuar ëorkshopin me gazetaret vendore të Kukësit dhe Peshkopisë me temë mbi përmirësimin e raportimit për zgjedhjet lokale.

Bashkëorganizatorë të workshopit, ka qenë Departamenti i Gazetarisë dhe Komunikimit në Universitetin e Tiranës me perfaqesuesin e saj Mark Marku, si dhe AMA me perfaqesues Arben Mukën dhe Agron Gjekmarkaj anëtar i Bordit të AMA.

Arben Muka u shpreh për rolin që duhet të ketë media në fushatën zgjedhore dhe procesin elektoral.

Shkruaj nje koment