VIDEO/Kreu i PD Aliko dhe sekretari Spartak Drasa përcjellin tek KZAZ 80, listën e anëtarëve

0
155

Mesditen e sotme, ne KZAZ 80, kryetari i PD Gjirokaster shoqeruar nga sekretari i deges se PD Spartak Drasa, kane paraqitur listen e anetareve te opozites tek ky organ menaxhues vendor zgjedhor per Bashkine e Dropullit.

Sekretari i KZAZ Piro Boboli pasi ka marre ne dorezim me procesverbal listen e anetareve, ka sqaruar Alikon dhe Drasen per proceduren standarte qe ndiqet ne te tilla raste duke u konsultuar me KQZ dhe me pas pergjigjen zyrtare.

Shkruaj nje koment