VIDEO/Kryedemokrati Aliko apel kreut të Komisariatit të Policisë, liro ambjentet e Bashkisë

0
55

Anetari i Keshillit Bashkiak te Gjirokastres Dasho Aliko njekohesisht kryetar i PD Gjirokaster, ka debatuar mesditen e sotme me shefin e Komisariatit te Policise se Gjirokastres teksa kerkonte clirimin e ambjenteve te KZAZ 78 ne Pallatin e Sportit.

Unë si këshilltarë ju kërkoj të na lironi ambjentet e Bashkisë. Ju jeni nëpunës të shteti dhe dekreti i Presidentit e ka bërë nul datën 30 qershor pasi nuk ka zgjdhje. Ne kemi ardhur për të mbrojtur dekretin e tij si qytetar por edhe si anëtar i Këshillit të Bashkisë. Ndaj ju lutem, hidhini materialet në një ambient privat dhe ambjenti të boshatiset dhe t’i kthehet Bashkisë-i eshte drejtuar zoti Aliko shefit te Komisariatit te Policise.

Shkruaj nje koment