VIDEO/Momenti kur Rama hyn si lepur në Përmet

0
59

Edi Rama ka hyre ne Permet nen masa te forta sigurie me prezence super te madhe policore per shkak te kundershtimit te forte qe i rezervuan permetaret ne hyrje.

Per pasoje Rama ka qene brenda xhipit te eskortes qe e shoqeronte, duke shkelur te gjitha procedurat protokollare qe te ishte ne automjetin e tij dhe shoqeruar nga para dhe pas prej mjeteve te eskortes. Mirepo kjo nuk ndodhi pasi Rama kerkonte shmangijen nga tubuesit qe ishin mbledhur ne hyrje te Permetit ndonese ishin te izoluar me prezence policore.

Ky veprim acaroi shume tubuesit te cilet kane shoqeruar me ilaritet kryeministrin dhe me parrulla kundershtuese.

Shkruaj nje koment