VIDEO/Nderohet me titullin “Qytetar Nderi” Hulo Hajdëri, prezente kryebashkiakja Rami e deputeti Shehu

0
189

Deputeti i PD për Qarkun e Gjirokastrës Tritan Shehu, ka marrë pjesë në ceremoninë e nderimit të një prej figurave të qytetit të Gjirokastrës Hulo Hajdërit.

Ceremonia e dhënies së titullit “Qytetar Nderi” është organizuar në Universitetin e Gjirokastrës me pjesmarrjen e intelektualëve vendas, miq të familjes dhe të afërm.

Prezente ka qenë edhe kryebashkiakia Zamira Rami e cila nga ana e saj, i ka dorrëzuar familjarëve të figurës emblematike të sistemit shëndetësor Hulo Hajdërit, titullin e akorduar nga vetë Bashkia e Gjirokastrës “Qytetar Nderi”.

Shkruaj nje koment