VIDEO/Pamje që do bëjnë “historinë”, kur këshilltari i LSI dhe ai i PDIU, deklarojnë kalimin tek PS

0
158

Kreu i Këshillit Bashkiak të Gjirokastrës Roland Karalli, në krye të mbledhjes së radhës ka lexuar dy deklarata të depozituara në sekretarinë e Këshillit nga këshilltaret Adrian Hyska i LSI dhe Selaudin Mosho i PDIU, ku deklarohen se braktisin forcat e deritanishme politike, për t’iu bashkuar grupit të këshilltarëve të PS.

Pamje që do të mbeten gjatë në kujtesë sesi Dane dhe Dini sic quhen shkurtimisht këshilltarët në fjalë, deklarohen në socialistë.

Shkruaj nje koment