VIDEO/ Përroi i Sopotit bën namin në Lazarat, izolohen banorët e lagjes Lënxat

0
58

Perroi i Sopotit ne Lazarat ka dalë nga shtrati nderkohe qe eshte bllokuar rruga qe te con ne lagjen lindore Lënxat. Emergjencat Civile janë në terren prej oreve te para te mengjesit te sotem nga ku dhe kane verifikuar ne terren situaten per te bere te mundur shmangien e ndonje situate te rende.

Vete shefi i Emergjencave Civile ne Bashkine e Gjirokastres Fatri Brahimi shprehet për Jugunews.net se po punohet për normalizimin e kalimit të mjeteve dhe kalimtarëve. Per rrjedhoje jane izoluar banoret e lagjes Lënxat ndërsa në rrezik është edhe lagje Kordhocë.

Shkruaj nje koment