VIDEO/Plas sherri në Këshillin monist Bashkiak, socialistët kundër njëri-tjetrit

0
56

Perplasjet mes socialisteve ne Gjirokaster, po shkojne drejt nje finaleje qe do kete pasoja te pariparueshme.

Ne Keshillin Bashkiak te Gjirokastres dale nga zgjedhjet ilegjitime te 30 qershorit, ka plasur debati mes keshilltareve te PS. Petrit Brahimi si nje nder keshilltaret me te vjeter socialist, ka riperseritur kerkesen e tij per materialet qe duhet te administrojne paraprakisht ne menyre qe te jene te pergatitur.

Brahimi ka kerkuar pergjegjshmeri prej drejtuesit te Keshillit Bashkiak dhe seriozitet pasi sipas rregullores, materialet keshilltareve duhet t’iu serviren pese dite para mbledhjes se radhes dhe jo ne mbledhjen prezente.

Shkruaj nje koment