VIDEO/Rrëzohet pema tek Uji i Ftohtë, vështirësi në qarkullim

Era e forte ka shkaktuar probleme ne aksin Tepelene-Gjirokaster. Nje peme e larte eshte rrezuar ne Ujin e Ftohte te Tepelenes duke krijuar probleme ne qarkullimin e automjeteve. Menjehere Policia Rrugore, sapo ka marre njoftim, ka shkuar ne vendngjarje dhe ka disiplinuar levizjen e automjeteve ne kete vend mjaft te frekuentuar sidomos ne naten e nderrimit te viteve.

Jugunews.net konfirmon ne vendngjarje se nuk ka patur pasoja nga rrezimi i pemes se larte pervecse ka krijuar veshtiresi ne qarkullimin e automjeteve pasi per 30 minuta autoveturat dhe mjetet e tjera, kane levizur vetem ne nje krahe deri sa ka mberritur grupi i nderhyrjes qe evadoi trarët e pemes se larte.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment