VIDEO/Salianji për Jugunews: PD e hapur për vlerat

0
59

Komunikim i drejtperdrejt me qytetaret dhe terheqjen ne gjirin e PD te vlerave me te shendosha intelektuale ne Gjirokaster.

Ervin Salianji koordinatori nga PD qender per Qarkun e Gjirokastres, ne nje prononcim per Jugunews.net zbulon direktivat e kryedemokratit Basha per bazen demokrate gjirokastrite ne kuader te organizimit te strukturave dhe ngritjes se shtabeve politike dhe elektorale ne zonen jugore.

Zoti Salianji garanton se organizimi vjen si domosdoshmeri ne kushtet kur vendi se shpejti do te perballet me sfidat elektorale vendore dhe ato te pergjithshme. Per kete fakt cdo demokrat duhet te jete i pergatitur per t’u pergjigjur thirrjes per organizim sa me perfekt te strukturave bazike te cilat do te menaxhojne situaten ne terren.

Takimi i djeshem ndermerret ne prag te ardhjes se kryedemokratit Lulzim Basha ne Gjirokaster ne kuader te tureve qe ka ndermarre ne te gjithe vendin per te kontaktuar me strukturat vendore te PD.

Shkruaj nje koment