VIDEO/Sërish probleme në Virua.

0
139

Rruga bllokohet nga prurjet e shumta të ujërave të liqenit. Pas cbllokimit të situatës mëngjesin e sotëm në aksin nacional Gjirokastër-Tepelenë në Virua me ndërhyrjen e mjeteve të rënda, situata në këtë pjesë të rrugës gjatë minutave të fundit ka pësuar ndryshime.

Prurjet e shumta të ujërave nga thellësitë e Mëmës, kanë përmbushur akoma dhe më tepër rrjedhën e ujit në liqen e për pasojë, rruga është bllokuar sërish.

Ndërhyrjet e ARRSH në terren, kanë bërë të mundur që situata paksa të normalizohet por sërish gjendja rezulton kritike dhe nga momenti në moment, mund të bllokohet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here