VIDEO/Sërish probleme me qarkullimin tek varrezat publike në aksin Gjirokastër-Kakavije

0
102

Pas ndërhyrjes në terren sot për cbllokimin e aksit nacional Gjirokastër-Kakavije në afërsi të varrezave publike, në orët e mbasdites, ka patur vështirësi në qarkullim në këtë aks.

Dy fadroma të ARRSH po ndërhyjnë për evadimin e inerteve nga rruga ndërkohë që forcat e Policisë Rrugore kanë qenë tërë ditën në terren për disiplinimin e lëvizjeve në të dy krahët e rrugës.

Prurjet e shumta të ujërave nga lartësitë, kanë tejfryrë përroin i cili rrëmbente përpara cfarë të gjente.

Lëvizja momentalisht në drejtim të Kakavijes dhe anasjelltas, kryhet e kontrolluar dhe vetëm me një kalim.

Shkruaj nje koment