VIDEO/SKANDALI, shefja e personelit në konviktin e studentëve: Ju të LSI do t’ju shtyp me këmbë

0
119

Nuk kane te sosur akuzat ndaj Ndermarrjes se Trajtimit Studentor ne Gjirokaster, nga ish te punesuarit qe jane hedhur ne mes te kater rrugeve.

Rilindja e Edi Rames, ka mprehur sepaten per te lare hesapet me punonjesit qe kane bindje diverse ne raport me partine qe po e con vendin ne humenere. Akuza me e fundit vjen nga Teohari Barka dhe Adelina Loloci te cilet akuzojne shefen e personelit te konvikteve te studenteve ne Gjirokaster Vjollca Hoxha. Sipas deshmise se Barkes, shefja e personelit eshte betuar se te gjithe anetaret e LSI, do t’i shtype me kembe si insekte.

Ky rast ne fakt meriton hetim nga ana e organit te akuzes se Gjirokastres dhe mbi shefen e personelit pritet te celet dosja hetimore per shperdorim detyre dhe nxitje te urrejtjes me pasoje.

Shkruaj nje koment